spamuri

Deci, nu-i adevărat!!! :)))) Primesc, din când în când, mesaje spam pe blog. De cele mai multe ori le şterg fără să mă uit la ele. Mai ales pentru că nu sunt decât o înşiruire de caractere fără nţeles. Sau, alteori, sunt indicaţii despre cum să urmez eu un link pentru că acolo o să fiu învăţat cum să fac cel mai tare din parcare blog care se există, pe sistem.

Acum am alte “comentarii” în spam, de data asta traduse în limba lui Eminescu, cu ajutorul goagăl, bănuiesc! Iată ce îmi scriu oamenii:

“Cele mai bune informaţii esenţială este aceasta, care le-aţi încerca să faceţi foarte bine pentru că se apropie de corp problemei persoanelor fără adăpost şi mâna care îi ajută. Sunt atât de inspirat despre faptul că, după ce citiţi dumneavoastră această articole utile scrise şi opiniile dumneavoastră, de asemenea, care este atat de atractiva pentru face ceva pentru cei”

sau

“Probleme extraordinar aici. Sunt foarte multumit de la egal la egal articolul dumneavoastră. Multumesc mult si caut fata sa te atinga. Va rugam meniurile care-mi un e-mail?!”

Categorii: anacronic
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Haha ! Nu sunt mai tari decat spamurile in care, la o reteta de bucatarie, se spune ca ” avem exact aceleasi pareri in aceasta problema” !