sondaj: fotografie sau pictură?

Vă place peisajul acesta? Cum credeţi că a fost imortalizat? Cu ajutorul unui aparat de fotografiat sau cu al penelului? Daţi click pe imagine, pentru a o vedea mai mare!


Acum află răspunsul şi autorul, dând click aici! Nu trişa, nu te uita nainte de a răspunde!

***

Răspunde şi la alte întrebări aici.

Categorii: sondaj
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Nu bravez,sa ma iertati,dar in care fotografie vedeti fiecare spic de grau(ca sa vb numai de grau,desi se observa si la frunzele copacilor ) , in parte, atat de perfect ???

   Era clar ca e pictura :(

  2. M-aqm gandit ca este tablou dupa forma copacilor. Am mai vazut pini si imaginea de mai sus era mult prea…poetica. Mi s-a parut mai degraba o viziune personalizata decat una reala…dar oricum e foarte frumoasa. Trebuie sa recunosc ca daca as fi avut drept reper doar campul din prim plan n-as fi fost asa de sigura. Multumesc!

  3. Ca si Doina mi-e greu …. cu tehnica digitala de azi e posibil orice dar, nici cu penel cu talaent acuratetea imaginii nu ar fi imposibil , sper ca ne dai raspunsul , nu ? iar premiul va fi… un cantec italian …

  4. Este un peisaj superb !Dar mie personal mi-a fost foarte greu sa il incadrez la una din categoriile de mai sus.Am optat pentru fotografie,dar nu este exclus sa fie si un tablou:o gravura sau pictura in ulei.Orice ar fi,este un peisaj care iti incanta sufletul si privirea !