sondaj: de când ai prima amintire?

Pentru astăzi o întrebare uşoară… Pentru unii :) Pentru mine a fost mereu dificilă şi nici azi n-am un răspuns clar la ea. După cum ştiţi, eu stau foarte prost cu memoria. În general. Şi, în particular, cu cea legată de copilăria mea. Ştiu sigur că nu am aminitiri din fragedă pruncie. Şi cred că am doar… 3 aminitiri din perioada de dinainte de 7 ani. Nu e vorbă, că nici între 7 şi 12-13 ani nu am mai multe. Poate chiar mai puţine :) Voi de când aveţi prima amintire?

 
 
 
 
 

Dacă doreşti, mi-ar face plăcere să-mi povesteşti această amintire, folosind secţiunea de comentarii.

***

Poţi răspunde aici şi la alte întrebări.

Categorii: sondaj
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Era in timpul sarbatorilor de iarna si eu eram bolnava de pneumonie.Mi-au spus parintii ca mi s-au facut injectii cu penicilina si mi-a trecut.Retin ca tata m-a infasurat intr-o cuvertura si m-a scos la poarta sa vad pe cei care colindau-erau mascatii cu capra-i se spunea Capricica!

  2. Prima amintire o am de la aprox. 4 ani, eram impreuna cu mama si am vazut o fetita de varsta mea, care avea parul lung si blond si care la momentul acela mi s-a parut a fi un lucru extraordinar de frumos.