seară de film

Din rezerva de aur, scot azi un nou film de văzut şi revăzut. O comedie romantică, o poveste de iubire între două personaje amuzante. Ca şi în cazul Desculţ în parc, piesa lui Neil Simon stă la baza acestei pelicule fermecătoare, cum azi, într-o lume vulgară şi mecanică, nu se prea mai fac. Umor şi tandreţe, afecţiune şi viaţă. Pentru rolul său, Richard Dreyfuss a primit singurul său Oscar de până acum! De neratat!

The Goodbye Girl (1977) – Adio, dar rămân cu tine

Eu i-am dat 9 stele din 10!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Din ce in ce mai mult imi dau seama ca ader nu numai la opiniile dvs. in legatura cu sit. actuala, dar,si asta mi se pare minunat, descopar aceeasi tabla de valori in domenii de cultura, deocamdata, filmul; este cu atat mai frumos, cu cat apartinem unor generatii dif. , totusi nu prea departate. Asadar, tot ceea ce este valoros nu are varsta. Multumesc pentru aprecieri.