seară de film

Pentru că toate au un început, astăzi e momentul să vă recomand un desen animat! Nu, nu închideţi blogul, că nu am de gând să vă pun să vedeţi o peliculă pentru copii, cu maşinuţe sau animăluţe frumos colorate. Ci un film adevărat, în care subiectul e serios iar modul de ilustrare a lui încercând să aducă un plus poveştii. Una postapocaliptică, în care soarta umanităţii e în  mâinile unei păpuşi cusute. Care, din fericire, nu e singură. În rest, un film de acţiune, de aventuri, science fiction.

9 (2009)

Eu i-am dat 8 stele din 10!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Detaliile designului ‘vestimentar’, bestiile mecanice, simbolismul numerelor, ocultismul, umanitatea coplesitoare ce se revarsa din niste papusi de carpa……un desen animat extraordinar :).

   Recomand, sa zicem pe aceeasi linie, ‘Mary and Max’…..u’ll love it :)

  2. Post apocalipsa, ati spus? Si de ce ne-ar mai interesa pe noi, oamenii, ce s-ar mai intampla cu Terra? Observati, va rog, folosirea conditionalului ipotetic, intrucat nu cred nicio clipa in disp. planetei si a omenirii….Ah, da, vor fi schimbari majore, oamenii vor evolua in plan spiritual (nu toti!), vom ajunge treptat laniv. incredibile de intelegere, creativitate…..Nu e cazul sa discutam acum despre asta( nu ma indoiesc de exist. ac. inform.); am fost impresionata de acel extraterestru pierdut pe Pamant si luat in custodie de cei doi copii, preluat de nava lor ulterior…..Desi este un basm minunat,creeaza o emotie formidabila…..Cum se numea micul extraterestru?