seară de film

Acesta este un film tare drag sufletului meu! Pe care l-am văzut şi revăzut de multe ori. Şi pe care l-aş revedea ori de câte ori aş avea ocazia. Am răs, m-am emoţionat, iar am râs, am invidiat personajele… O peliculă cu doi actori principali de excepţie (care, în acea perioadă tocmai îşi luau avânt), un scenariu bazat pe o piesă a unui titan, Neil Simon, o regie simplă, dar eficientă. Vă recomand să nu-l vedeţi singuri, dar, dacă nu se poate altfel… Oricum, o peliculă de nepierdut!

Barefoot in the park (Desculţ în parc) (1967)

9 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. superb filmul! nu ma mai satur sa-l vad. este unul dintre preferatele mele, alaturi de my fair lady, vacanta la roma, sa ucizi o pasare cantatoare si ghici cine vine la cina .
   haha, cate am insirat :) si tot mi se par putine

  2. Eu nu l-am vazut, deci multumesc pentru recomandare :)
   Cand am vazut insa poza cu Robert Redford, mica, pe Facebook, am tresarit o clipa, crezand ca e vorba despre “The way we were”, din topul meu cel mai scurt, de trei pozitii… :)