seară de film

Vă propun în această seară un remake după o peliculă italienească din 1990, cu Marcello Mastroianni. În locul lui, joacă acum Robert de Niro. Şi, dacă mă întrebaţi pe mine, o face foarte bine. Din păcate, încă nu am văzut filmul original, pentru a face comparaţii, dar ştiu sigur că producţia americană mi-a mers la suflet. De unde şi nota foarte mare. Sigur, e un film trist, foarte trist, deprimant chiar. Dar… viaţa poate fi uneori aşa. Mai ales când e săracă în comunicare umană.

Everybody’s Fine (2009)

Eu i-am dat 9 stele din 10!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Intr-adevar un film foarte bun rupt din cruda realitate….. trist , chiar foarte trist in prima parte……dar totusi cu un sfarsit bun! imi place foarte mult ROBERT DE NIRO! de aceea am si ales acest film! imi aleg filmele pe care le vad ……si in functie de actorii care joaca! multumesc Radu! sigur voi mai vedea ceva din recomandarile facute de tine!