seară de film

Vă propun un film care n-are cum să nu vă binedispună. Fie că sunteți niște gurmanzi, fie romantici incurabili, fie fani ai multiculturalismului, veți găsi ceva să vă placă în această nouă peliculă a unui regizor suedez de trei ori nominalizat la Oscar. O comedie spumoasă despre ciocnirea dintre două civilizații, dintre două viziuni asupra mâncării, dintre două mentalități despre ce e frumos și ce e bun. Trei efecte sunt garantate: râzi, te emoționezi și ți se face poftă să mănânci ceva bun! Într-un rol ceva mai puțin obișnuit pentru ea, cunoscuta Helen Mirren. Producătorii filmului, adică cei care au avut încredere în proiect și au dat banii, sunt Oprah Winfrey și Steven Spielberg :)

The Hundred-Foot Journey (2014)

8 ★ de la mine!

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Iti multumesc pentru recomandare! Azi l-am vazut si mi-a placut foarte mult. Pana acum nu prea am avut noroc de un film pe placul meu unde actiunea se invarte in jurul mancarii, dar dupa “The Hundred-Foot Journey”, am ramas cu cel mai bun gust. A fost un film perfect pentru o duminica ploioasa.

   P.S.: Dupa vreo ora de vizionare, mi-am dat seama ca stilul regizoral imi e cunoscut si seamana foarte mult cu un film pe care-l vazusem acum cativa ani, adica “Salmon Fishing in the Yemen”. Cand am cautat pe IMDb sa vad daca am dreptate, am fost foarte bucuros sa vad ca Lasse Hallström e regizorul amandurora. :D