Seară de film

Un alt film SF pentru voi, cei pasionați de acest gen. Nu, nu e cu navetuțe, roboți sau monștri de pe alte planete. Ci unul despre călătorii în timp și paradoxurile care se pot naște. Un scenariu deștept, cu multe întorsături de situație. Trebuie urmărit cu ceva atenție, pentru a fi siguri că-i prindeți toate subtilitățile și toate indiciile pentru decriptarea logicii poveștii. Dar, dincolo de elementele științifico-fantastice, filmul vorbește și despre aspecte contemporane ale societății umane, despre valori și prejudecăți.

Predestination (2014)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Mi-a placut “Predestination”; cred ca e un film care trebuie vazut de doua ori…
   zilele acestea am vazut doua filme interesante pe care indraznesc sa vi le recomand (in caz ca nu le-ati vazut): “Celda 211” si “When Nietzsche Wept” (ultimul este o ecranizare dupa cartea “Plansul lui Nietzsche” a lui Irvin D. Yalom)…