seară de film

Un fel de film postapocaliptic, doar că acum e vorba de un colaps economic global. Dar principiile supraviețuirii sunt aceleași: nu ai încredere în nimeni, lovești primul pentru a nu risca, orice e permis. Mai ales când ți se fură mașina care e foarte importantă pentru tine. Sigur, ai o mică problemă pentru că te-ai procopsit cu fratele hoțului, rănit și ușor retardat. Nu știi dacă o să-ți ofere un avantaj sau, dimpotrivă, îți va îngreuna drumul. Atmosferă apăsătoare, personaje stranii și contorsionate, pesiaje aride și scene uneori greu de privit. Plus o concluzie: Robert Pattinson chiar poate juca decent, dacă știi ce să ceri de la el.

The Rover (2014)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Animal Kingdom (facut de acelasi regisor) parca a fost mai antrenant. Asta mi se pare un pic prea tristut si parca “mai moale”. Insa e doar parerea mea.