seară de film

Și ne întoarcem la unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood, care reușește o nouă performanță într-un film despre iubirea de frate, dar și despre violență, sărăcie, responsabilitate, slăbiciune, răzbunare. O frescă a unei Americi mai puțin cunoscute, cea a mafiei luptelor ilegale, în care lipsa banilor și a unui viitor îi îndeamnă pe mulți să facă pași greșiți, pentru care vor plăti nu doar ei, ci și cei apropiați. Pe Christian Bale îl secondează Casey Affleck, care demonstrează încă o dată că e mult mai talentat decât fratele său.

Out of the Furnace (2013)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Vesnica problema a filmelor americane de serie B:chiar jucate impecabil si regizate ingenios-cum e cazul aici-scenariul tipizat strica totul.
   Impresia ca mesteci carton parfumat si frumos colorat.Pacat de munca,de Bale etc.