seară de film

Vreţi un film care să facă nebunia din zilele astea să pară doar o comedie tristă? Vreţi o dramă care să umbrească toate micile, chiar dacă intensele, noastre tragedii cotidiene? Iată, o aveţi! Nu vreau să vă spun foarte multe, doar că o astfel de peliculă, chiar dacă e ambientată în Orientul Mijlociu, poate fi, de fapt, o poveste din orice colţ al lumii, acolo unde nişte animale mimează umanitatea.

Incendies (2010)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Apreciez recomandarile .Seara aceasta e mai speciala… Oricum , multumiri !

  2. Blogul acesta e ca un prieten de la care afli cate ceva interesant si util, ce film sa vezi, ce se mai poarta prin lume, etc:)

  3. Eu l-am vazut aseara. Mi s-a parut foarte trist si deloc usor de digerat. E altceva, in orice caz. Multumesc pentru propunere. Urmaresc posturile tale cu filme :)