seară de film

Pentru azi un film istoric. Despre un moment din timpul celui de-al doilea război mondial care i-ar fi putut schimba radical cursul. Și, implicit, ar fi influențat tot ce a urmat la nivel militar și politic în toată Europa. O amplă conspirație la care iau parte politicieni și ofițeri cu motivații diferite are ca scop asasinarea lui Hitler. Deși bine pusă la punct, ea eșuează mai ales din cauza ghinionului. Dar, ca în orice astfel de operațiune, greutate au și slăbiciunile și ratările personale. Tom Cruise face un rol bun dându-i viață celui care a fost pe punctul de a schimba istoria. Iar scenaristul și regizorul reușesc să recreeze cu acuratețe evenimentele și circumstanțele desfășurării lor.

Valkyrie (2008)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. De vazut si ” Inglorious Basterds” cu actorul austriac Christoph Waltz interpretandu-l pe colonelul Hans Landa- ” vanatorul de evrei”

  2. Un film foarte bun cu o buna interpretare a lui Tom Cruise!Multumesc pentru sugestie!