seară de film

Sunt convins că nu e ușor deloc să ecranizezi viața unui simbol al națiunii tale! Să poți reda echilibrat existența, frământările, greșelile și reușitele unui astfel de om. Să abordezi cu curaj și profunzime controversele unei perioade esențiale din istoria țării tale. Dacă cineva e în stare de acest lucru, acesta este Steven Spielberg. Care a reușit o frescă amplă, fidelă și amănunțită a unuia dintre cele mai importante schimbări din scoietatea americană. Și nu știu dacă găsea pentru rolul principal un actor mai potrivid decât Daniel Day-Lewis. Un film pentru cei care vor să afle mai multe despre cum să fii lider și cum să pui în balanță toate motivele și efectele unei decizii care afectează pe termen lung un popor!

Lincoln (2012)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Felicitari. Pagini de bun simt. Oare cati dintre noi inteleg un mesaj civilizat ?Ma ingrijoreaza : cultura lozincilor ‘. Poate au sa treaca. Dambla.