seară de film

Ar fi putut un film de dragoste. Dar nu e. E “doar” despre iubire. Şi despre familia pe care nu ştiai c-o ai. Şi despre responsabilităţi. Şi despre maturizare. Şi despre reevaluări. O poveste mai puţin obişnuită, nu atât datorită subiectului, cât mai mult din cauza dificultăţii transpunerii ei echilibrate pe peliculă. Cu atât mai merituos curajul regizoului, aflat la primul său film. Şi rezultatul e unul bun. La el contribuie şi performanţele actorilor principali, Elizabeth Bancks şi Chris Pine. Mai ales lui, rolul îi permite o ieşire meritată din univerul peliculeor de acţiune în care se simte atât de confortabil.

People Like Us (2012)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. L-am văzut. Este interesant, chiar de sambata seara. Te tine ceva timp in suspans, insa spre sfarsit devine previzibil. Totusi, te face sa te gandesti ca nimic nu este imposibil in viata. Iti recomand si Incendies, daca nu l-ai vazut. Este mult mai dramatic si mai puternic.

   1. L-am vazut, dar este de o cu totul alta factura decat cel recomandat acum :)