seară de film

Recomandarea de azi e pe bază de iubire. Şi pe bază de lacrimi, şi de tristeţe şi de bucurie. O fi sezonul de vină, dar m-am gândit să vă vorbesc despre această peliculă, care nu e cine ştie ce originală, dar e plăcută, e caldă şi emoţionantă. Nu are cine ştie ce subtilităţi filosofice, dar, hei, de când are dragostea aşa ceva? Pe scurt, e vorba de vechea poveste “ce-ai face dacă cel de lângă tine ar dispărea, iar tu nu i-ai arătat cât de mult o/îl iubeşti?” Pentru că în filme e posibil, primeşti a doua şansă. Şi ce faci cu ea? Personajele  acestea au un posibil răspuns!

If Only (2004)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Intr-adevar f frumos filmul. As fi spus si ca plin de invataminte, daca nu ar fi fost acel final :(

   Pt ce a doua sansa, si e folosita, daca tot degeaba? :(

   Nu ma asteptam la acest final si m-a intristat f tare.

   A doua sansa exista tocmai pt a putea indrepta ceva si daca tot ai indreptat, de ce acelasi final ( cineva moare..nu mai are importanta ca e celalalt personaj, care tocmai a primit inca o sansa ) dinainte de a doua sansa?! :(
   E ca si cum, indiferent ca schimbi ceva sau nu, ca inveti ceva sau nu, tot aia e :(….Nu suferi tu, sufera altcineva ,dar tot suferinta e .

   Si atunci, la ce bun sa ( te ) mai schimbi , daca prin schimbarea ta oricum nu poti schimba nimic in felul in care decurg lucrurile ?! :((