seară de film

Vă propun pentru azi filmul de debut regizoral al lui Ben Affleck, cel care anunţa deja talentul lui în domeniu. Poate mult mai mare decât cel de actor. Pelicula a fost foarte bine primită, atât de critici, cât şi de public. Ceea ce, probabil, l-a făcut să persevereze :) E o dramă legată de dispariţia unei fetiţe de 4 ani din Boston şi de eforturile unei echipe de detectivi particulari de a o găsi. Demersul lor se loveşte nu doar de lumea imundă a traficanţilor de droguri, pedofililor şi găştilor etnice, ci şi de lipsa de interes a poliţiei. Lucrurile pe care le vor afla vor schimba multe lucruri în jurul lor şi în ei înşişi. Bine scris, bine regizat, bine jucat!

Gone Baby Gone (2007)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Inainte eram obsedat de Adam Sanddler insa avand in vedere ca am vazut in ultima perioada 3 filme cu Morgan Freeman, incep sa cred ca o sa ajung sa fiu obsedat si de el.
   Mersi fain pentru review/ review-uri e adevarat placere.