seară de film

Şi-acum, un film cât se poate de cald şi de amuzant. Care vorbeşte despre bătrâneţe. Şi despre muzică. Şi despre relaţii între artişti. Echilibrul vieţii unei case în care s-au retras muzicieni în vârstă (că azil sună urât) e tulburat de sosirea celei mai talentate şi celebre (foste) colege. O adevărată divă. Care va reuşi să pună în pericol evenimentul cel mai aşteptat al anului: concertul dedicat lui Verdi. Pelicula înregistrează o premieră: debutul ca regizor, la 75 de ani, a cunoscutului actor Dustin Hoffman. Şi, sincer, nu face o treabă rea, adaptând pentru ecran piesa dramaturgului Ronald Harwood.

Quartet (2012)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

 

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. L-am vazut! un film superb , despre oameni si destinele lor, despre oameni daruiti muncii lor si despre iubire! un film care te face sa vezi altfel inaintarea in varsta!