Seară de film

Ştiaţi că  Sigourney Weaver nu e doar gagica aia care omoară alienşi urâţi? Ştiţi că poate juca şi în filme profunde, roluri dificile şi solicitante? Dacă nu mă credeţi, uitaţi-vă la recomandarea mea din această seară. A fost o surpriză pentru mine. Nu mă aşteptam să descopăr un film de nota 9. Dar m-au convins felul în care e spusă povestea tristă, jocul protagoniştilor, căldura relaţiilor interumane care se nasc, modul în care un autist poate, uneori, să treacă barierele care-l separă de ceilalţi, pentru a-i ajuta să gestioneze durerea şi vinovăţiile.

Snow cake (2006)

Eu i-am dat 9 stele din 10!

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Chiar ştiam!Am găsit trei dintre filmele pe care ni le-ai propus,urmează să mi le programez pentru vizionare. Şi…iacătă, altă”temă”! Caut,văd,vorbim! Multumesc mult!