seară de film

Nu ştiam despre Edith Piaf decât că are una dintre cele mai frumoase voci ale tuturor timpurilor şi că a cântat câteva melodii care vor rămâne în istorie şi vor emoţiona oamenii mult timp de acum înainte. Nu ştiam ce viaţă plină de durere a avut, nici de tendinţele ei de autodistrugere, de sensibilităţile ei, de slăbiciunile ei, de iubirile ei. Nu ştiu nici acum şi, probabil, nu voi afla niciodată, de ce ard unii oameni atât de repede şi cu o asemenea intensitate. Un film trist, plin de muzică. O Marion Cotillard excepţională. Demnă de un Oscar :)

La Vie en Rose (2007)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. apreciez toate postarile tale cu filme si chiar le-am luat in considerare. din pacate parerile politice ar trebui sa le lasam politicienilor