seară de film

Nu ştiu cum fac de mă tot împiedic de Ryan Gossling! :) De fapt, ştiu. E foarte talentat şi, mai presus de asta, a ştiut mereu să-şi aleagă roluri foarte complexe şi provocatoare, în filme cu mare potenţial. Aşa e şi pelicula de astăzi, care vă propune un subiect mai puţin obişnuit. Antisemitismul unui evreu. Faptul că se bazează pe o poveste adevărată face lucrurile şi mai interesante. O incursiune în subconştientul unui om plin de ură şi furie. O disecţie uneori greu de suportat a slăbiciunii şi a fricii.

The Believer (2001)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. tocmai am vazut filmul si,desi mi se pare cam vulgar,il gasesc interesant.am remarcat ca-ti place ryan gosling asa ca iti sugerez gangster squad,nu pentru subiectul filmului cat pentru evolutia actorului.