seară de film

Se spune că iubirea poate muta munţii din loc! Se pare că nu e şi cazul personajelor din filmul recomandat de mine azi. Relaţia a doi oameni pe care îi unesc două lucruri, un sentiment foarte puternic şi pasiunea pentru alcool, e pusă la încercare, atunci când ea se decide să scape de viciu. Din păcate, se pare că acest demers necesită şi o doză de egoism. La ce e dispusă să renunţe? Ce contează mai mult? O peliculă simplă, dar densă, despre alcoolism şi relaţii umane.

Smashed (2012)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. M-ai făcut curioasă. Am mai văzut un film cu problematica asta, ”Când un bărbat iubește o femeie”, cu Meg Ryan și Andy Garcia. Mi-a plăcut mult și aș vrea să compar cele două filme, în măsura în care sunt comparabile, desigur.