seară de film

Azi vă propun un film de aventuri, dar bazat pe fapte reale. Pentru că nu poţi defini altfel povestea exploratorului Thor Heyerdal, care a parcurs 6900 de kilometri pe mare, pe o plută de lemn, pentru a demonstra că a fost posibil pentru sud-americani precolumbieni să navigheze până în Polinezia. Însoţit de 5 prieteni, a petrecut 101 zile încercând să-şi demonstreze ideile şi concluziile. Pelicula norvegiană este foarte bine realizată, te ţine în priză de la început până la sfârşit. A fost, de altfel, nominalizată la Oscar :)

Kon-Tiki  (2012)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Am ”înghițit” cu pasiune cele două cărți ale lui Thor Heyerdal, adunate la noi într-un volum cu titlul ”Expedițiile Ra”. Voi căuta să văd filmul, abia aștept. Mulțumesc pentru informații !