seară de film

Vă propun pentru azi singurul film în care Adam Sandler nu se prosteşte. Dimpotrivă, arată că are resurse pentru a aborda şi alte roluri decât cele care l-au consacrat. Dar, ca şi în cazul lui Jim Carrey, preferă (sau este obligat de industrie) să rămână cantonat în  portretizarea unor caricaturi! Dar, aici, ajutat şi de Don Cheadle, alt actor care nu şi-a găsit încă drumul, reuşeşte să dea viaţă unui personaj complex, mistuit de o durere insuportabilă. O peliculă despre prietenie, pierdere, speranţă.

Reign over me (2007)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. L-am vazut pe aceasta acum un an, insa imi pare totusi rau nu prea mai face filme, face un film sau 2 pe an.
   Banuiesc ca vrea sa se retraga…
   Sincer filmul asta ma facut sa plang, ma impresionat, chiar ma facut sa stiu ce este o drama ,cand a spus cum e sa fi tata si sa-ti piezi nevasta si cele doua fice…