Seară de film

A sosit timpul pentru primul film australian de recomandat. Aţi mai văzut vreunul până acum? E un amestec între stilul britanic şi cel american. În acest caz, e vorba de o dramă. În care memoria zgândărită scoate la lumină amintiri care nu sunt exact ce credeau personajele. Vinovăţii şi frustrări neasumate, şi ale căror efecte sunt, evident, suportate de ceilalţi. Până într-o zi.

Beautiful Kate (2009)

Eu i-am dat 8 stele din 10!

Dacă ţi-a plăcut recomandarea mea, înscrie-te la newsletter (în meniul din dreapta), ca să afli primul când voi posta altele pe blog!

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Am mai văzut filme australiene,dar acest film a fost,pentru mine, foarte greu de urmărit.Nu pot spune că mi-a plăcut.Pot spune cu siguranţă că nu l-aş revedea.