seară de film

Pentru azi o dramă din sudul Americii, dar fără probleme rasiale. Povestea unui fermier bătrân, care se întoarce acasă. Dar aici totul s-a schimbat. Casa a fost închiriată unor necunoscuţi, iar el nu mai are niciun cuvânt de spus în administrarea treburilor. Tensiunea dintre personaje e palapabilă şi, uneori, dureros de suportat, chiar şi ca spectator. Aşa cum greu de simţit e şi tristeţea personajului principal care simte cum se apropie apusul într-o lume în care nu-şi mai găseşte locul. O interpretare de nota 10 a actorului principal, Hal Holbrook.

That Evening Sun (2009)

Eu i-am dat 8 stele din 10!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


   1. Eu nu postez filme pe blogul meu, doar le recomand. Cade in sarcina fiecaruia sa gaseasca peliculele pomenite de mine, daca doreste sa le vada.