seară de film

O comedie cu Robin Williams. Dar nu vă pregătiţi să râdeţi prea mult. Pentru că e o comedie neagră. Uşor tragică. Sigur cu un scenariu original. Un om găsesşte într-o tragedie personală şansa de a avea ce şi-a dorit mereu: glorie, faimă şi efectele lor, bani! Va profita de ea? Subiectul e delicat şi greu de gestionat. Dar nu imposibil, aşa cum o arată pelicula asta!

World’s Greatest Dad (2009)

Eu i-am dat 8 stele din 10!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

***

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Robin Williams, unul din favoritii mei! Ca e vorba de Dead poets society, Good Will Hunting, What dreams may come sau Weapons of self destruction, de ce nu, omul e… Robin Williams… razi cu el mai mult decat de el iar cand vine vorba de drama are acel ceva care te face sa ramai cu el pana la capatul minutelor de film si, mai departe, iti ramane expresia lui fireasca pe undeva!