seară de film

Pentru că acest film a fost ignorat, complet pe nedrept, de cei care au decis nominalizările la Oscar, am decis să vi-l recomand astăzi, pentru a fi cei care să judecaţi dacă merita sa nu asemenea tratament! Eu bag mâna în foc că nu, dar… O poveste despre prietenie. Şi nu despre sentimentul care se naşte uşor şi spontan între copii sau adolescenţi, ci legătura trainică şi complexă care poate uni adulţii norocoşi. O peliculă sensibilă, amuzantă, caldă şi profundă. De văzut alături de prieteni şi de recomandat tuturor!

The Intouchables (2011)

Eu i-am dat 9 stele din 10!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Superb!!! Genul de film la care m-am uitat asteptand cu nerabdare sa vad deznodamantul dar, pe masura ce avansa actiunea, as fi vrut sa fac cumva sa nu se termine! Am revazut cu mare placere un Francois Cluzet care mi-a depasit asteptarile, din nou si l-am descoperit cu mare placere pe Omar Sy! Nu mai retin de cate ori l-am vazut, nici nu mai conteaza! Intouchables e un film pe care muuuulti ar trebui sa-l vada!