Seară de film

adorationO poveste care pare simplă, apoi se dovedeşte a fi complicată, pentru ca, în final, să redevină simplă. Un film despre prejudecăţi, despre adevăr şi minciună, şi despre cât de uşor pot fi confundate. Fără mari vedete în distribuţie, dar cu actori buni, cu muzică inspirat aleasă, cinematografie reuşită şi regie atentă.

Adoration (2008)

8 ★ de la mine!

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. As recomanda insa cateva filme care pe mine m-au impresionat si am ramas cu ceva din ele.Am sa enumar cateva dintre ele:

   The Pursuit of Happyness
   What dreams may come
   Life as a house
   My life without me
   Aftershock
   Prayers for Bobby
   The fountain
   The reader
   Powder Blue
   Into the wild

  2. Am vizionat filmul astazi si nu pot spune ca m-a impresionat intr-un anume mod.Un film dragut dar cu nimic exceptional.Probabil nu i-am inteles eu mesajul sau genul de film nu era pe placul meu.Probabil celorlalti le-ar placea dar mie nu mi-a placut in mod deosebit.Sunt o multime de filme care merita vazute de 10 ori mai mult decat acesta:)