Seară de film

Un film special, în ton cu zilele acestea! O creaţie ce, sper, va deveni clasică şi va fi difuzată an de an, de fiecare Crăciun, aşa cum s-a-ntâmplat cu It’s a wonderful life sau Miracle on 34th street. Cu o scenă antologică. Dacă asta nu te va face să simţi fiori în tot corpul, nu ştiu ce te-ar putea face! Ceea ce aduce un plus peliculei este faptul că povesteşte o întâmplare reală! Care îţi dă speranţe legate de specia din care facem parte. De văzut şi trăit alături de cei dragi!

Joyeux Noel (2005)

Eu i-am dat 8 stele din 10!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Off-topic: Pacat ca nu oferi “formular(e)” de comentarii si la cele trei “pagini” din “capitolul” “Despre mine”… (si/sau MACAR vreo “pagina” in care sa se poata lua legatura cu dumneata fie “in privat”, fie MACAR off-orice-topic (fie ambele).

   1. Exista posibilitatea trimiterii unui mesaj privat, in dreapta sus a paginii.