seară de film

Pentru azi m-am gândit să vă recomand unul dintre filmele cele mai dragi sufletului meu. Şi asta pentru că are de toate: poveste frumoasă, umor, tristeţe, actori foarte buni, regie inspirată, mesaj, profunzimi, întrebări, adevăr! O peliculă inspirată dintr-o poveste reală, şi cât de frumoasă e, uneori, realitatea! Cât de furmoşi sunt, uneori, oamenii din jurul nostru! Nu mă intind la vorbă, pentru că vă las să vă bucuraţi din plin de film! Chiar dacă nu-l vedeţi în seara asta, notaţi-vă undeva, pentru că nu aveţi voie să-l rataţi! :)

Patch Adams (1998)

10 ★ de la mine!

După, dar doar după ce vedeţi filmul, reveniţi şi uitaţi-vă aici. Veţi vedea că filmul n-a exagerat cu nimic. Dimpotrivă!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Minunat :). Un zece curat si din partea mea. Se incadreaza perfect in categoria: Laughter will save the world, alaturi de La Vita e Bella ( filmul meu de suflet).

   P.S. Ma numar printre norocosi: intotdeauna am vazut mai mult de 5 degete. :)