poze de Paşte cu iepuraşi… de groază!

Ştiţi voi iepuraşul acela simpatic şi drăgălaş, care aduce, de Paşte, cadouri copiilor cuminţi? Pentru că majoritatea celorlalte simboluri ale acestei sărbători nu sunt prea potrivite pentru a le avea în pozele făcute cu această ocazie, din ele nu lipsesc, de obicei, urmaşii familiei şi animăluţul pufos! Uneori, însă, rezultatele sunt mai potrivite pentru un film de groază decât pentru o amintire a unui moment de pace şi bucurie! Iată câteva mostre:

Bonus pentru cei care iubesc alte animale :)

surse: teamjimmyjoe.com, barnorama.com

***

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Doamne, da mai opriti-va cu PASTE asta ca nu paste nimeni. Eu nu pasc deoarece la bloc nu am decat ronduri de flori cu interdictie de a paste. Despre ce spuneti dvs e PASTI cu pluralul PASTILE. Paste naiba !

  2. Iepurasul asta idiot devenit simbolul Pastilor /venit pe filiera germana parca / vad ca icita imaginatia unora , pacat ca sunt implicati copii in realizarea acelor fotografii …

  3. :)))))) toti iepuroii sunt intr-un mare fel, dar parca cei din pozele 2, 4 si 7 au coborat direct din filmele de cosmar :D . Copilasii care plang mi se par cei mai realisti, iar cei care zambesc crispat sunt doar politicosi, cred :))

  4. Iepurasii din primele 11 fotografii ma duc mai degraba cu gandul la familia Addams decat la vreo sarbatoare crestina… ultimele doua fotografii imi inspira o mila profunda fata de cele doua animalute nevinovate chinuite cu asemenea costumatii improprii… Da’ ce sa-i faci, daca mutatiile genetice sunt atat de “la moda”…