partidul s-a simţit honorat

“Modelul meu politic este Traian Basescu. Eu am intrat în PD-L pentru domnul Traian Băsescu, am rămas în partid pentru a-l sprijini pe domnul Traian Băsescu, am fost alături de domnia sa în campania electorală.” Asta zicea Prigoană junior în 2009. Azi e mândru proaspăt liberal, nici usturoi n-a mâncat, nici gura… Cică acilişea e dreapta cea adevărată, spre deosebire de cea neadevărată, probabil, care se tot coagulează zilele astea.

Aşadar, junioru’ îşi tot căuta dreapta şi, într-un final, a găsit PNL-ul. Care, desigur, s-a simţit honorat de o asemenea achiziţie. Că nu se ştie ce bănuţi are puşi fiul deoparte, dar sigur ta-su mai are ceva la teşcherea din multele afaceri liberale cu statul. Şi doar domnu’ Silviu n-o să-şi lase şi fiul cel mare să hălăduiască singurel prin alte case, aşa că prevăd o semireunire a familiei la coada săgeţii.

Sigur am putea să ne îngrijorăm (sau să ne bucurăm, după caz) de ceea ce face PNL-ul. După Plăcintă, acum Prigoană. Figuri emblematice ale regimului ultimilor ani, niciodată prea în faţă, dar destul de notorii pentru cu totul alte “reuşite” decât cele politice. Sau poate tocmai aici e şmecheria! Pentru a creşte în ochii electoratului, liberalii s-au gândit că, până acum, nu au avut destulă expunere în tabloide! Şi s-au decis să ia măsuri!

Categorii: viaţa cetăţii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Sunt curios sa ascult opinia presedintelui pnl ? chiar aveau nevoie de prigoana jr? sau probabil au nevoie de etno tv in campania electorala si celelate posturi tv patronate de prigoana batranul , parca il angajase pe junior mai mare peste televizuinile lui !

  2. “Pentru a creşte în ochii electoratului, liberalii s-au gândit că, până acum, nu au avut destulă expunere în tabloide! Şi s-au decis să ia măsuri!”
   Superb!

  3. eu luni imi voi da demisia din PNL. In conditiile in care se considera ca oameni precum prigoana jr sunt utili partidului, inseamna ca unul ca mine nu mai e.