Nu, membrii CNA nu…

Știu că o să provoc atât șoc și groază, cât și traume profunde și transcedentale celor mai frumoși și mai liberi dintre noi. Dar, cum orice minoritate are drepturi, așa au și ei, inclusiv cel la informare corectă. Așadar:

Nu, membrii CNA nu au acasă, fiecare, câte 350 de televizoare și cam tot atâtea aparate de radio, ca să monitorizeze non-stop, în timp real, toate posturile din țară.

Nu, membrii CNA nu au niște telecomenzi pe care, atunci când, la ora 23 și 12 minute, de exemplu,  sesizează un derapaj la unul din cele 700 de posturi, să apese tasta 1 dacă vor să dea somație, 2 pentru amendă mică, 3 pentru una mai mare, 4 pentru întreruperea emisiei timp de 10 minute etc. Și pe 0, desigur, ca să închidă instantaneu televiziunea sau radioul vinovat.

Nu, membrii CNA nu trebuie să judece niciun posibil derapaj sub imperiul emoției colective sau la/sub presiunea diverșilor. Ci exclusiv, dar exclusiv, adică exclusiv (am zis exclusiv?) în baza legilor care guvernează audiovizualul.

Nu, membrii CNA nu pot, și nici n-are trebui să poată, să închidă un post pentru că așa dorește un grup, mai mic sau mai mare, de telespectatori nemulțumiți de ceea ce văd. Nu de alta, dar așa am rămâne în țară fără nicio televiziune după câteva ședințe de Consiliu. Poate cu Disney Channel, dar și de acela se plâng atâția părinți!

Categorii: CNA
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: