la datorie

Acum muuuuulţi ani, o mare Doamnă a mass-mediei audio-video româneşti, Jeana Gheorghiu, îmi spunea: “Radu, în meseria asta, ca şi în viaţă, te poţi îmbrăca în costum sau în trening şi tenişi. Important e să nu le amesteci niciodată!” Din păcate, oricâte eforturi faci, uneori, viaţa însăşi te obligă să porţi tenişi la costum :)


Foto: Ştefan Robert Ion

Click pe poză pentru a vedea varianta mai mare.

***

Categorii: fotografii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Domnule Herjeu,
   Va citesc, in general, cu placere… Cred ca v-a scapat “a mass-mediei “… Ciudat! Nu tin sa postati interventia mea, insa e bine de stiut ca “mass-media” nu se declina.

   1. Nu mi-a scapat. De cativa ani, conform normelor Academiei, mass-media se articuleaza :) “La substantivul împrumutat din engleză mass-media s-a admis (în acord cu forma și în conformitate cu trecerea unor plurale neutre latinești la origine la feminin singular) folosirea lui ca feminin singular (!mass-media actuală), cu genitiv-dativul articulat !mass-mediei (prin intermediul mass-mediei)”.

  2. Esti ca-n bancu’ ala: Q: “Cum se recunoaste mirele in judetul Vaslui?”; A: “E singurul care poarta tenisi noi la costum”. Dar tie iti sta bine si asa, iar cameramanul nu filmeaza pe sub birou…

  3. viata merita sa fie traita …asa cum e, nu trebuie sa ne lasam coplesiti de rau! in rest poza ma socheaza !!!! TU in tenisi la costum, singura circumstanta pe care ti-o dau e ca ai venit la lucru direct din parc unde ai fost cu bitza !!! iar de D-na Jeana ce sa spun ? mi-e dor de Ea si imi lipseste !!

  4. Într – adevăr , viaţa ne obligă la multe dar să nu uităm că şi noi avem obligaţii faţă de ea ! Cu toţii suntem muritori ( in faţa moţii suntem egali ) dar nu-i tot una cum trăim şi ce facem …