Istenem!

După ce i-a convins pe toţi românii din Arad să-l voteze, MRU s-a gândit că n-ar strica să-i dea o mână de ajutor şi colegului Botezatu, care candidează în Harghita. Ca să-i arate şi lu’ domnu’ Blaga că se implică în campanie. Aşa că, bun vorbitor de maghiară, se adresează majoritarilor din judeţul pomenit anterior. Ce le spune nu ştim, pentru că noi nu vorbim limba cu pricina. Zice ceva de Ponta, asta e sigur, de unde deducem că se oferă să fie premier în locul acestuia. Şi dacă n-o merge pentru toată ţara, să-l aibă în vedere măcar când or obţine autonomia Ţinutului Secuiesc.

Am descoperit clipul la Traian (politicata.wordpress.com).

***

Dacă vrei, poţi primi direct prin mail informaţii despre orice postare nouă de pe blog. Nu trebuie decât să te abonezi la newsletter (în meniul din dreapta).

Categorii: jurnal de campanie
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Am crezut,initial,ca originea lui MRU,romano-maghiara,este doar o poveste.Auzindu-l insa vorbind ungureste,mi-am dat seama ca prtuieste originea lui si o foloseste in lupta politica.Trebuia sa vorbeasca in toate limbile pe care le stie ,ca sa arate cat e de doct ! Nu am auzit ca Nicolae Iorga sa fi vorvbit in limba turca ,desi a scris Istoria Imperiului Otoman….!?

  2. Am aflat enigma bunului accent … mama lui este unguroiaca, deci probabil ca primul cuvant pe care l-a spus mru a fost nu mama ci anyu, adica mama pe ungureste. Iar ce a spus in secventa postata de tine este imprejurarea in care l-a cunoscut pe candidat, adica la o manifestare anti Ponta legata de plagiat, adica atunci cand la Universitate erau sute iar la Palatul Victoria erau zeci …

  3. nu are accent chiar asa de rau pe cum ma asteptam ! nu cred ca e cea mai ubuna idee de-a fi vector de imagine pentru un candiat fara nici o sansa ,Harghita si Covasna chiar si Muresul sunt judetele unde au sanse doar candidatii partidelor unguresti iar in judetele Bihor , Cluj Satu mare, Salaj si poate Arad pe un fotoliu de senator si deputat scrie sigur “rezervat udmr”.