hai sictir, familistule!

În această nebunie generală, cu turnătorii, arestări, acuzații încrucișate, dezvăluiri care abia fac o spărtură în perdeaua de fum și de zgomote cu care propaganda ultimilor 10 ani a mascat ”statul de drept” asamblat de băsescu și camarila lui, toată lumea așteaptă ca fostul locatar de la Cotroceni să iasă și să spună ceva. Eventual că el n-a știut nimic, deși era, după cum îi plăcea să se laude în fața proștilor, cel mai informat om din țară. Sau că l-au înfrânt serviciile. Sau ceva, orice, în fond e vorba de apropiații lui și de perioada în care s-a erijat în stăpân absolut al țării.

În loc de asta, individul trimite oricui îi solicită o intervenție un răspuns în stilu-i caracteristic: “Aşa cum ştiţi, din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaraţii publice şi pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Îmi este tare bine în mijlocul familiei”

Nu mi-am imaginat că și acum când, în sfârșit, tace, se va dovedi la fel de respingător ca atunci când vorbea toată ziua! Cred că dacă s-ar fi dedicat familiei și-n trecut, așa cum susține că face acum, Duduia nu ajungea în pozițiile care i-au permis să știe și să facă tot ce iese în aceste zile la suprafață! Așa că hai sictir cu familismul tau, imundule!

Categorii: viaţa cetăţii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Se aude ca ai fost nominalizat printre candidatii la functia de membru in CNA! Te felicit si te asigur de increderea mea in impartialitatea si onestitatea ta,Radu Herjeu!

  2. Un jegos, toti au furat timp de 10 ani poate si mai mult(cei din anturajul sau) sub protectia si la indemnul lui.Sunt convinsa ca toata praduiala au impartit-o cu el, la modul 10% hotul 90% chioru, altfel nu se putea doar era cel mai informat si de servicii si de surse alternative.Acum sta si coace ce dracu sa spuna daca totusi Kovesi il va chema la DNA, dar eu cred ca nu se va intampla, doar a fost sluga lui , stiu prea multe unul despre altul , altfel cum va explicati tacerea complice a DNA atatia ani????Unde sunt dosarele cu furaciunile celor din PDL????Duta, Blejnar, Berceanu, Anastase, Blaga,Popoviciu,Florin Popescu, Olteanu de la Bistrita, Flutur,Falca,si cati altii or mai fi!!!!Ma ia ameteala cand ma gandesc, cate se putea face pentru tara cu banii praduiti de mafiotii astia nenorociti.

  3. Din familia respectiva, de doamna Maria imi pare rau. Nu vreau sa folosesc cuvîntul “mila”, caci realmente nu este cazul, imi pare sincer rau pentru ca, spre deosebire de noi, ceilalti, ea trebuie sa-l suporte in continuare. Si am asa o impresie ca asupra ei isi va varsa tot veninul, glumele proaste, iesirile demente si tot restul. Mi-as dori ca doamna sa aiba puterea sa-l dea dracului si sa-si vada de viata. Desi podoabele alea de fete i-ar “taia” accesul la nepoti, daca ar face-o. Imi pare rau, doamna! Daca va ajuta cu ceva…

  4. Mare familist,da,si a bagat toata familia in rahat,sa vedem cum vor platii fetele lui,o strategie se pare ca au,s au pus pe facut copii,pote vor primi o pedeapsa mai mica.Oricum,eu cred ca va iesi luni la tv,nu l rabda inima s o lase pe Nuti! :)

  5. BASESCU T. NU MAI ESTE BASESCU.
   TOATE PROCESELE FOSTILOR ACOLITI SUNT BUNE DOAR DACA SUNT RECUPERATE SUMELE DE BANI FURATE TIMP DE 10 ANI DAR BASESCU NU POATE FI INTRODUS (NU INCAPE) IN ACESTE PROCESE CARE POT FII FUMIGENE CE ASCUND UN ADEVAR MULT MAI TRAGIC.

   BASESCU T. ESTE TRADATOR DE TARA SI TREBUIE JUDECAT CA ATARE.