goodbye captain, my captain!

Pentru că râsul pe care-l provoca în ceilalţi nu a reuşit să umple hăurile pe care le săpau în el proprii demoni, pentru că talentul, faima, banii, aprecierea celorlalţi nu sunt mai niciodată medicamente pentru bolile sufletului, pentru că viaţa are prostul obicei de a se răzbuna atunci când n-ai respectat-o destul în tine… Robin Williams a decis să ne părăsească.

Unul dintre cei mai buni şi versatili actori pe care i-au avut cinematografia şi televiziunea. Nu o să vă prezint CV-ul lui, puteţi căuta pe net. Interesant (dar nu surprinzător) mi s-a părut mereu că singurul Oscar pe care l-a luat acest imens actor de comedie a fost pentru un rol dintr-o dramă. A creat personaje memorabile, în producţii cu mare succes la public. Inconfundabil, nu putea trece neremarcat nici dacă apariţia lui pe ecran dura 5 minute. Vă invit să-mi spuneţi 3 filme care l-au avut pe el protagonist şi care v-au plăcut cel mai mult. Încep eu :)

Dead Poets Society (1989) – (vezi recomandarea)

Patch Adams (1998) – (vezi recomandarea)

The Fisher King (1991) 

Şi, ca să vă reîmprospătez memoria: AwakeningsGood Morning, VietnamHookMrs. DoubtfireJumanjiThe BirdcageJackGood Will HuntingJakob mincinosulBicentennial ManOne Hour PhotoInsomniaThe Final CutMan of the YearAugust RushWorld’s Greatest Dad.

Aşadar, vouă care v-au plăcut?

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: