gânduri şi imagini de pe bicicletă

Parcul arată ca după furtună… staţi, chiar a fost furtună! Din loc în loc, grămezi de crengi aşteaptă, parcă, focurile de tabără!
– în ţarcul botezat pompos “spaţiu pentru câini” sunt 4 patrupede şi 8 bipezi :)
– în sfârşit, am văzut o fetiţă asiatică, vegheată de o bonă româncă!
– m-am întâlnit cu alteţele lor Margareta, Nicolae şi Radu. Dacă aveam şi eu un aifon, ca toată lumea, le trăgeam un instagram şi-l postam pe facebook, ca să-mi crească pedigreeul :) Apropo, cât sunt eu de republican, dar parcă tot le-aş da un bodygard, că sunt mulţi nebuni pe lumea asta…

– şi, pentru c-a fost ziua vip-urilor, a trecut pe lângă mine şi preşedintele director general al televiziunii publice. Cu băiatul şi cu câinele… Mi-a fost lene să mă opresc să-l ntreb când devine TVR ca RAI-ul :)
– trec pe lângă mine două megalimuzine, lungi cât o zi de post, pline cu tineri absolvenţi de liceu, care se visează americani. Pe vremea mea, asemenea fiţe costisitoare nu existau. Am făcut “balul” de absolvire în apartamentul de 5 camere al unui coleg, în care (foşti) liceeni şi (foştii lor) profesori s-au simţit extraordinar până dimineaţa.
– deasupra, o lună imensă, rotundă şi gălbuie
– din coloana sonoră a plimbării

***

Categorii: pe bicicletă
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Scrii pe gustul meu!Te citesc cu o placere incomensurabila.Ai mult umor si desi scrii despre lucruri serioase in fond, stilul tau imi umple zilele de frumos.Pentru asta-ti multumesc!Te voi recomanda spre citire celor inclinati spre pesimism, depresie, anxietate.Sigur ii va ajuta sa treaca cu bine peste.
   Un sfat !
   Radu plimba-te in parcul Tineretului, nu e asa fitzos ca Herastraul, dar macar e mai liber duminica.
   :)
   Georgiana

   1. Multumesc de cuvinte.
    Din pacate, Tineretului e in partea cealalta de oras :)