gânduri de pe bicicletă

Am schimbat lentilele la ochelari. Le-am pus pe cele galbene. Şi, brusc, lumea s-a luminat. Deci ăsta e secretul: pe bicicletă, cu lentile galbene şi muzică italiană în căşti. Ca de obicei, plimbarea s-a lăsat şi cu câteva gânduri pe care zic să vi le împărtăşesc :)

– nu ştiu care se iubesc mai mult: cei doi care stau fiecare cu ochii în telefonul propriu sau cei doi care se uită fiecare, de două minute, la unghiile sale.

– au reuşit să transforme şi zona Roabei de Cultură într-o terasă între ale cărei mese şi bănci abia se mai strecoară câţiva copii

– cea mai bună afacere: la doi metri de o ţâşnitoare, un tarabagiu nu pridideşte să vândă apă plată îmbuteliată, la preţ triplu faţă de normal (adică din supermarket)

– plăcut gestul unui puşti care, văzându-mă că mă apropii, pune mâna, ocrotitor, între prietena lui şi traseul pe care a presupus că voi merge :)

– ca întotdeauna, cu cât e mai gras copilul, cu atât mai darnic părintele cu banii daţi pe gogoşi cu sirop

– ce credeţi că-şi poza un cocalar cât un elefant? Porschele negru parcat, evident, pe trotuar. Deşi, dacă mă gândesc, bine, poate nu era al lui, că nu-mi dau seama cum ar fi intrat în el.

Categorii: pe bicicletă
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: