gânduri de pe bicicletă – ziua a patra

Deşi ştiam ce mă aşteaptă, masochistul de mine s-a decis să facă o baie de mulţime în Herăstrău. Aş fi preferat un duş, dar aşa e de sărbători, cineva îi obligă pe români să invadeze parcurile, de parcă i-ar aştepta o pedeapsă dacă n-ar face-o.

– domnu’ Oprescu, pentru viitoarele sărbători la care se cere ieşitul în Herăstrău, vă rog să vă gândiţi să radeţi parcul şi să faceţi o preafrumoasă parcare, să încapă toate maşinoaiele rumânilor dornici de iarbă verde
– pentru mulţi plimbarea înseamnă învârtitul cu limuzina/tancul în jurul parcului pentru a găsi un loc liber de parcare
– de la chioşcul cu suc bio se aude o minunată manea! Aşadar, un corpore sano înseamnă şi o mens insana
– miroase a orice aerul ăsta proaspăt de parc: a ţigări, evident, a gaze de eşapament, a mici, a floricele, a kurtos (mă rog, ăsta ar fi suportabil :), a parfum/deodorant, mai scump sau mai ieftin, a lipsa lui
– m-am simţit foarte patriot. E plin oraşul de tricoloare. Nu văd legătura dintre români şi sărbătorita zilei de 1 mai, dar drapelele colorează frumos stâlpii.
– şi apropo de culori… nu, rozul nu merge cu verdele praz, indiferent ce v-au spus/arătat ăştia la televizor
– aşa, în general, nu prea i-am văzut pe oameni prea grăbiţi să ajungă acasă ca să afle primii care sunt miniştrii lui Ponta. Să le fie ruşine! :)

Categorii: pe bicicletă
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: