gând

Hm… în 2013, în România, au fost 420 de crime şi 2721 de sinucideri! Ceea ce arată că oamenilor ar trebui să le fie mai frică de ei înşişi decât de ceilalţi!

Categorii: gânduri
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Stiu eu ?! Ma bate asaaa, gandul, ca 3/4 din sinucideri, tot la crime le-am putea trece, daca ne-am gandi ca cei care se sinucid sunt “ajutati” sa se sinucida. Ajutati in sensul ca unii sinucigasi sunt omorati, dar fiind bine regizat totul trece drept sinucidere, altii sunt “impinsi” in alte moduri sa se sinucida: santaj,indiferenta, parasire, cate si mai cate motive. De aceea consider ca si autorul/autorii moral/ morali ai unei/unor sinucideri tot criminali sunt, deci nr crimelor e mult mai mare :(

  2. CATA DREPTATE AI!!! DOAMNE SFINTE!!! ASA MULTE SINUCIDERI AU FOST??!!…..PACAT!!! MARE PACAT!!!