ei se-aleg, noi ne-amuzăm

Nenea acesta zice că aduce ploaia! Aşa? Vă daţi seama ce deliciu ar fi la şedinţele de consiliu!

Gigi Becali promite să construiască 10 biserici în fiecare sector al capitalei. – Eu mă gândesc că n-ar strica şi câte un rug în fiecare piaţă publică. La atâtea biserici, se va simţi nevoia la un moment dat!

Ionel Stănescu, bulibaşa rromilor din comuna ieşeană Ciurea, candidează pentru un fotoliu în consiliul local şi promite construirea unei băi comunale, precum şi a unui cabinet medical. – Inteligent! Mulţi vor avea nevoie de al doilea, după ce vor fi trecut pe la prima!

Ioan Oltean promite că, dacă pdl câştigă alegerile în Bistriţa, va scoate din oraş struţii de plastic, instalaţi de actualul primar. – Şi ce veţi pune în loc, stimabililor? Papagali?

Mircia Muntean, candidat UNPR la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, şi-a trimis oamenii pe la uşile electoratului pentru a lăsa, pe lângă pliantul cu numele său, şi câte o pereche de şlapi. – Păi bine, candidatule care eşti tu candidat, dacă toţi hunedorenii pleacă la mare ca să încerce papucii de la tine, cine te mai votează?

Omul gospodar îşi face iarna car şi, când are bani, afişe electorale pentru câţiva zeci de ani! Exerciţiu de imaginaţie: a se găsi mai mult de o diferenţă între cele două postere.

Domnu’ Cărăuşu (predestinat nume) a fost de 4 ori primar în Băceşti. Prima dată din partea PD, de două ori ca social-democrat şi a patra oară liberal până în măduva oaselor. Atât s-a plimbat, că şi-a ameţiti toţi posibilii contracandidaţi, aşa că, în alegerile de anul acesta, nu are niciunul. Aleargă de unul singur. Amuzant e că s-ar putea să iasă pe locul 2, dacă numărul buletinelor de vot anulate este mai mare decât al celor valabile.

Colegii de la www.botosani.ro au surprins noua recuzită de pe un tăpşan de fotbal. Steaguri cu PNL.  De obicei, nimănui nu-i place să fie pus la colţ. Mai lipseau cojile de nucă. Dar în acest caz, poate cineva chiar avea nevoie să ştie unde (i) se termină terenul.

Pentru final, un megaspot despre un superprimar!

***

Daţi click pe poze dacă vreţi să le vedeţi mai mari!

***

Dacă ţi-au plăcut, nu uita să te abonezi la newsletter, ca să primeşti imediat veste direct în mail despre noi postări asemănătoare!

Categorii: jurnal de campanie
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. “pleac-ai nostri… vin ai nostri, noi ramanem… tot ca prostii!:)))”