ei se-aleg, noi ne amuzăm!

Să continuăm să ne minunăm de ce poate ieşi din mintea şi mâinile unor meseriaşi adevăraţi, în tentativa de a “construi” candidaţilor la parlamentare o imagine cât mai bună pentru a fi vândută, la suprapreţ, alegătorilor. E incredibil câţi bani se cheltuie în campanii pentru asemenea “capodopere”! În mod normal ar fi de plâns. Cu sughiţuri, chiar. Dar noi suntem o populaţie veselă, aşa că zic să râdem!

Domnul ăsta a greşit filmul de desene animate. Cred că era mai potrivit Shrek, chiar dacă numele se mai preta unui joc de cuvinte! Iar povestea e cu motanul încălţat, nu cu mâţul încălţat! Deşi, ca să fiu sincer, parcă vocea seamănă cu a lui Antonio Banderas! :)) Iar copii aceia care vor să-l voteze pe mâţul îmbrăcat doar cu cizme, pălărie şi centura de la sabie… dau dovadă de un reconfortant simţ civic!

Iar acest al doilea clip este hilar, chiar şi într-o ţară pasionată de telenovele lacrimogene, autovictimizare teatrală şi cabotinism politicianist. Nici Hamlet, în agonia sa sufletească, nu a emanat atâta tragedie. Iar duduia, care are trecut în declaraţia de avere şi un ceas Cartier de 10.000 de euro, este fermecătoare în rolul de eliberatoare a obidiţilor cu genunchii moi! O Maica Tereza îmbrăcată de la Milano!

***

Mai poţi vedea şi aici astfel de bijuterii electorale.

***

Dacă ţi-a plăcut ce-ai citit, poate ar merita să împărtăşeşti asta şi cu prietenii tăi de pe facebook, twitter sau alte reţele de socializare. E suficient să dai share, folosind unul din butoanele de mai jos :)

***

Dacă ţi-a plăcut această postare, te poţi abona la newsletter (în meniul din dreapta) pentru a fi printre primii care vei afla, printr-un mail, ce articole noi au mai apărut pe blog.

Categorii: jurnal de campanie
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: