Disney aţâţă Războiul Stelelor

 Am auzit că Disney a cumpărat Lucas Films şi, în acelaşi timp, şi drepturile asupra francizei Star Wars. Şi a şi anunţat că în 2015 vom vedea un nou film din această saga imaginată şi creată de George Lucas. Ceea ce e o veste foarte bună, ţinând cont că eu şi milioane de fani am suferit când patriarhul familiei Skywalker a anunţat, după a şasea peliculă din serie, că aceea va fi ultima. Iată că 4 miliarde de dolari l-au convins că mai e loc de aventuri intergalactice, cavaleri jedi şi forţe de orice fel.

Imaginaţi-vă ce vor face tehnologia modernă şi cgi-ul din această legendă a cinematografiei, care, încă din 1979, de la lansare, a fost mereu cu câţiva paşi în faţa competitorilor din galaxie. Sigur, e de văzut dacă, nu cumva, absenţa tatălui de la butoane va avea efect asupra anvergurii şi detaliilor viitoarei creaţii, ştiindu-se faptul că el obişnuia să supervizeze absolut tot, de la culoarea săbiilor până la chipul vreunui extraterestru care apărea 3 secunde în cadru.

Şi pentru că am aflat că Disney a cumpărat şi Marvel, celebra companie producătoare a benzilor desenate, atât de integrate în cultura americană şi răspândite apoi în lume prin recentele blockbustere, am şi eu câteva idei pentru viitoarele capodopere ale megacompaniei:

– în următorul episod al Războiului Stelelor, The Avengers se vor bate cu o armată sith, condusă de clona lui Vader. Luptele se vor duce în Narnia.
– în acelaşi timp, cavalerii Jedi o învie pe Bambi şi o conving să li se alăture.
– peştişorul Nemo este descoperit, în sfârşit, în sufrageria lui Thor, în timp ce Cars se transformă în Spaceships. Piraţii din Caraibe lasă corăbiile şi se întorc la şcoală, în High School Musical 5, unde director va fi numit R2-D2.
– Mickey Mouse face echipă cu Hulk, Donald Duck intră la şcoala lui Xavier din X-Men, iar Captain America renunţă la forma lui umană şi decide să se alăture găştii din Toy Story.
– Iron Man se căsătoreşte cu Albă ca Zăpada, Spider Man i-o fură lui Harrison Ford pe prinţesa Leia, Chewbacca va juca în continuarea filmului Frumoasa şi bestia, Jar Jar Binks o seduce pe Ariel iar Wall-e o cucereşte pe Alice din Ţara Minunilor. Copii lor vor fi îngrijiţi cum se cuvine de Marry Poppins.

 Şi pentru că şi Pixar a devenit parte a companiei Disney, toate cele de mai sus vor arăta impecabil şi incredibil de realist.

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: