Din vremuri de demult

Pentru că tot am călătorit eu mult în ultima vreme prin țară, vizitând posturi de radio și de televiziune (deh, dacă tot am ajuns la CNA, m-am gândit să mă fac util :), mi s-a făcut așa un dor de vremurile debutului meu în media audiovizuală. El n-a venit ca urmare a unor vise din copilărie sau ambiții adolescentine, nici după pregătiri serioase sau absolviri de facultăți sau alte școli de fițe, cvasi-inutile. A fost o întâmplare. Cred că fericită :) Am văzut într-un ziar un anunț că Radio Total, pe cale să apară, caută reporteri, redactori, prezentatori, animatori. Mi-am luat inima-n dinți și m-am dus. Ce puteam pierde?

Și am câștigat. Locul I la concursul coordonat de directoarea postului, regretata Jeana Gheorghiu. Din păcate, nu mai țin minte ce probe am avut de depășit. Dar, surprinzător, mi-amintesc cât de mult am râs ascultându-l pe Mircea Badea transmițând de la o sală de jocuri de noroc. Avea (și, când e senin, încă mai are) un umor savuros și inteligent.

N-aveam aptitudini de animator, adică nu puteam (și nici acum nu pot) să vorbesc minute în șir doar ca să umplu spațiul de emisie. Așa că am ales să fiu prezentator de știri. Se pare că aveam o dicție naturală și o voce potrivită. Deci, niciun merit al meu :) N-am stat la Radio Total decât vreo 5 luni. Dar radioul mi-a intrat în sânge. De aceea, la Antena 1 fiind, mi-am dorit o emisiune la Radio Romantic. Și de atunci am învățat ceva: cea mai bună școală pentru un om de televiziune e… radioul :) Și, dacă ar fi să revin vreodată în mass-media, aș fi mult mai tentat s-o fac mai degrabă în fața unui microfon decât a unei camere de filmat. Nu, nu din cauza vârstei :))

PS. Click pe poză pentru a o vedea mai mare.

Categorii: anacronic, fotografii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: