de din vremuri de demult

Era prin anul de graţie 1997. Sau ’98… sau ’99. Undeva pe-acolo :) Sigur înainte ca părul alb să devină vizibil şi în perioada în care kilogramele în plus erau… prea vizibile :) După cum se poate constata cu ochiul liber, eram într-o peşteră, a Dâmbovicioarei, ca să fiu exact.

Îmi plac peşterile, aceasta nu are nimic special sau spectaculos. În afară de ghidul din acea vreme, o fetiţă adolescentă, care recita mecanic nişte date despre “încăperile” vizitate şi repeta obsesiv, după fiecare două propoziţii, “Attencion a la tete”! Era atât de persuasivă, încât aveam tendinţa de a ne feri capetele, chiar dacă nu era nimic deasupra lor.

Eram într-una dintre excursiile cu prietenii din Clubul Nouă ne Pasă! După cum se poate vedea, eram îmbrăcat adecvat pentru o peşteră, unde, după cum se ştie, sunt temperaturi tropicale :)) Dar, eu nefiind un friguros, n-am avut probleme. Mai multe aveau cei care treceau pe lângă mine, înfofoliţi în canadiene şi cu căciulile trase până peste sprâncene.

Sigur le atrăgea privirile şi talpa imprimată pe tricoul meu. Îmi place mult tricoul acela, mi se pare cumva simbolic pentru multe lucruri care mi s-au întâmplat în viaţă :) Îl am şi a acum, doar că nu-l mai pot purta, stă pe mine ca o prelată pe gard.

PS. Click pe poză dacă vreţi s-o vedeţi mai mare.

Categorii: fotografii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: