Din vremuri de demult

Nu va fi o surpriză pentru voi faptul că n-am nici cea mai mică idee ce vârstă aveam sau ce făceam când am fost imortalizat pentru vecie de vreun fotograf necunoscut, în intimitatea camerei mele. Şi ştiu că eram acolo doar pentru că recunosc lampa de pe birou, printr-o toană a memoriei mele dificile :)

Este, desigur, o fotografie document, care ar trebui să stea într-un muzeu, pentru a fi studiată de etnologi şi antropologi, istorici ai modei, specialişti în design interior şi stilişti capilari :)) Dacă mă întrebaţi pe mine, arătam destul de chic tuns la frizeria din colţ, îmbrăcat cu haine luate de la Unirea sau Bucur Obor (cu mult timp înainte ca acestea să devină inaccesibile muritorilor de rând) şi… ştirb :)

Oricât de ciudat ar putea părea vizitatorilor mei mai tineri, nu ţineam în mână nici un smartphone nici o tabletă. Şi nu doar pentru că nu se inventaseră pe vremea aceea, ci şi pentru că mama nu le-ar fi considerat folositoare unui băiat de vârsta mea (oricare ar fi fost aceea), care trebuie să înveţe şi să citească multe cărţi. Şi să se şi joace în the old fashion way :) Lucru cu care, câteva zeci de ani mai târziu, trebuie să mărturisesc că sunt de acord :)

Categorii: fotografii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Nu-i asa ca tot ce ne-a enervat, copii fiind,peste ani,am vazut altfel si le-am dat dreptate parintilor si le-am multumit ?! :)

   bine ar fi ca si parintii de azi, sa gandeasca la fel, sa se gandeasca ce vor sa devina copiii lor, incotro ii indruma si ce exemplu li se da…ce e bine pt copiii lor…
   a le face toate voile, a le da mura-n gura, a-i rasfata,NU inseamna ca-ti iubesti copiii, din contra…

   ma scuzi ca nu am remarcat ce maini mari ( si de ce ) ,ai… dar daca tot s-a format un precedent, ma inscriu : dar ce ochi mari ai ! …cu siguranta pt a privi lumea mai bine si corect :))

  2. Dar ce maini mari ai ! Si vad ca de pe atunci ai obiceiul de a iti pune maine la treaba.
   Cred ca in fotografia aceasta ai 8-11 ani.
   E frumos sa te opresti din cand in cand si sa arunci o privire spre trecut.