Din vremuri de demult

O fotografie din paleoliticul omenirii, din vremea în care nu se inventase internetul, nici măcar nu se născuse tatăl facebook-ului, nu se construise metroul în Bucureşti, nu se fabricase iphonul, deşi calitatea acestei imagini te-ar putea face să crezi c-a fost realizată cu instagram :)

Pe timpuri, copiii, ca şi cel din imagine, nu aveau tablete, malluri, smartphoane, ps4-uri sau xboaxe ca să se joace. Televizorul ocupa inutil un sfert de cameră. Pentru ei, o ieşire în parc, la maşinuţe, era culmea distracţiei. Eu, cum mă ştiţi, serios ca întotdeauna, dar, credeţi-mă, mă simţeam foarte bine… Cred, adică… Ştiţi că eu cu memoria stau foarte prost :) Oricum, eram superîncotoşmănat, aşa că atitudinea rigidă este explicabilă… nu mă puteam mişca :) N-am nici cea mai mică idee câţi ani aveam… Daţi-vă şi voi cu presupusul! :)

PS. Click pe poză ca s-o vedeţi mare!

Categorii: fotografii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Si parintii aveau mai mult timp pentru copiii lor. Ne invatau sa salutam, sa socializam, sa impartim cu ceilalti copii ceea ce aveam (minge, bicicleta, patine cu rotile) Va plac copiii ai caror aprinti lucreaza “abroad” de ani buni?

  2. Radu , m-ai facut sa rad , un ras trezit din vremurile acelea. Cat despre ani , nu stiu prea bine , cred insa ca putin peste patru anisori .
   Cata dreptate ai , o clipa am crezut ca numai eu mai am astfel de nostalgii . Cand cartea citita era Carte , scoala se facea cu creionul si caietul langa tine .Cate si mai cate … jocurile erau jocuri vii , voluminoase .Acum jocurile toate incap intr-un buzunar de blugi .
   Multe as mai putea sa-mi reamintesc si eu , spun doar atat , copilaria noastra nu prea are nimic in comun cu cea de azi .

  3. Dragut… si pe mine ma duceau in parc pentru scopuri similare, plus pozele aferente, ba calare pe un cerb, ba la volanul unui mini-coupe, in fine, erau vremuri linistite si oamenii se puteau simti oameni… iar copiii, copii!