de din vremuri de demult

Aveam 15 ani! Adică trasul meu în poză se-ntâmpla înainte de apariţia aparatelor digitale, a telefoanelor mobile, a netului, a tabletelor, a televizoarelor led, a manelelor, a tabloidelor şi breaking news-urilor autohtone. Eram la munte, cred că la Cabana Diham, dar nu sunt sigur.

Aveam părul cam mare, cam neobişnuit pentru mine, ceea ce înseamnă că eram spre sfârşitul vacanţei de vară. Nu ştiu al cui e piciorul ridicat agresiv lângă mine şi nici ce intenţii avea :) dar eu zâmbeam, deci nu mă simţeam în pericol :) După cum v-am mai spus, îmi place la munte, deci mă simţeam bine. În plus, mi-a plăcut mereu să merg în tabere sau excursii.

Dacă mă uit bine la imagine, cel din ea nici măcar nu prea seamănă cu mine :)

PS. Click pe poză ca s-o vedeţi mare!

Categorii: fotografii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Radu , ai nevoie de ochelari? cum sa nu semene cu tine ? Nuamai ca Raducudin fotografie zambeste ,iar Radu din zilele noastre zambeste foarte rar… voi insemna cu albastru in calendar serile cand zambesti asa in coltul gurii precum Gioconda si cu rosu serile cu zambet ‘aproape” larg ….